PRIVATUMO POLITIKA

UAB „SEITCOR“, suvokiame ypatingą svarbą, tenkančią asmens duomenų apsaugai, todėl teikiame didelį dėmesį Jūsų privatumo apsaugai. Renkame ir tvarkome tik tuos Jūsų duomenis, kurie reikalingi vykdant mūsų veiklą.

Šioje privatumo politikoje paaiškiname, kaip mes tvarkome svetainės lankytojų ir klientų asmens duomenimis pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (GDPR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimus.

Ši politika bus taikoma tais atvejais, kai SEITCOR tvarko asmens duomenis, surinktus šioje svetainėje. Lankydamiesi šioje svetainėje, Jūs sutinkate, kad jūsų asmeninė informacija būtų tvarkoma pagal šią privatumo politiką.

Kas yra asmens duomenys?

Asmens duomenys yra bet kokia informacija susijusi asmeniu, kurio tapatybė yra nustatyta, arba gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyta pagal, pvz.: vardą, internetinį identifikatorių, el. pašto adresą, buvimo vietos duomenis ir kt. veiksnius, būdingus fiziniam asmeniui.

Renkamų asmens duomenų kategorijos

Jūsų pateikiama asmeninė informacija, tai duomenys, kuriuos mums pateikiate užpildydami svetainėje esančią kontaktų formą. Kai teikiate mums bet kokį pranešimą naudodamiesi svetainės kontaktų forma, galime prašyti Jūsų pateikti mums keletą savo asmens duomenų (Jūsų vardą, el. pašto adresą, telefoną).

Mes renkame informaciją, apie lankytojų naudojimąsi mūsų svetaine ir joje esančia informacija, pagal lankytojo interneto IP adresą, taip pat apie jūsų interneto naršyklės nustatymus. Ši informacija renkama, tvarkoma, siekiant teisėtų interesų ir naudojama tvarkant svetainės funkcijas ir turinį.

Asmens duomenų tvarkymo tikslai

Surinkta Jūsų informacija gali būti naudojama sekančiais tikslais:

suteikti Jums labiau pritaikytą informaciją apie mūsų ar partnerių produktus, paslaugas;
tobulinti ir optimizuoti mūsų svetainės turinį bei savybes;
gerinti mūsų klientų aptarnavimą;
gerinti mūsų komunikaciją.

Nurodytas Jūsų el. pašto adresas arba telefono numeris gali būti naudojamas, siekiant pateikti informaciją pagal Jūsų paklausimą.

Pastaba: mes nesiunčiame jokios informacijos apie SEITCOR produktus, paslaugas, naujienlaiškių ir kt. Jei Jūs savo interneto naršyklėje įgalinote slapukus, slapukų informacija gali būti apjungiama su duomenimis, kuriuos pateikėte mūsų svetainėje, siekiant pagerinti komunikaciją.

Asmens duomenų gavėjai

Mes neparduodame, neprekiaujame ir/ar kitaip neperduodame Jūsų asmens duomenų trečiosioms šalims. Išimtinais atvejais asmeninė informacija gali būti pateikta tik mūsų partneriams (šalims), kurie padeda mums tvarkyti svetainę, vykdyti verslą, teikti produktus ir paslaugas, jei šios šalys sutinka laikyti informaciją konfidencialia ir nenaudoti jos kitiems tikslams, dėl kurių nebuvo susitarta. Taip pat mes galime atskleisti jūsų asmeninę informaciją, kai manome, kad toks atskleidimas yra būtinas laikantis įstatymuose nustatytų reikalavimų ar siekiant apsaugoti mūsų ar kitų asmenų teises, nuosavybę ar saugumą.

Svetainėje surinkta informacija apie svetainės lankytojus, kurios pagrindu nėra įmanoma tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti asmens tapatybę, gali būti teikiama trečiosioms šalims rinkodaros ar kitokiam naudojimui.

Jei Jūsų asmens duomenys būtų atskleidžiami kitiems gavėjams, išskyrus atvejus nurodytus šioje privatumo politikoje, mes Jus informuosime apie tai duomenų rinkimo metu ir paprašysime Jūsų sutikimo.

Slapukai (angl. cookies)

Mes galime rinkti informaciją apie Jūsų naudojimąsi mūsų svetaine, naudojant slapukus.

Slapukai, tai nedidelė teksto rinkmena, kuri perduodama iš interneto svetainės į lankytojo kompiuterį, telefoną, planšetinį kompiuterį tam, kad svetainės lankytojui būtų lengviau naudotis svetaine bei analitinių duomenų surinkimui apie naudojimąsi svetaine. Mūsų svetainėje naudojami slapukai, padeda Jums teikti geresnę patirtį, pagerinti svetainės našumą ir funkcionalumą.

Jei pradžioje Jūs sutinkate su mūsų slapukų naudojimu, bet kada vėliau galite slapukus blokuoti, ištrinti naudodami savo interneto naršyklės nustatymus. Prašome atkreipti dėmesį, kad nesant slapukų naudojimo sutikimui, kai kurios mūsų paslaugos gali veikti netinkamai. Taip pat Jūs galite neturėti prieigos prie kai kurių funkcijų, kurios užtikrina geresnę ir sklandesnę svetainės naudojimo patirtį.

Slapukų naudojimo sutikimo atšaukimas ir jų nustatymų valdymas

Visuomet galite pakeisti slapukų nustatymus, naudodami savo interneto naršyklę. Pvz., galite atšaukti savo sutikimą naudoti slapukus aktyvuojant naršyklės nustatymus, leidžiančius atsisakyti pateikti visus ar tam tikrus slapukus. Šie nustatymai paprastai randami jūsų interneto naršyklės parinktyse: „Parinktys“ arba „Nustatymai“.

Jūsų teisės

Jūs turite teisę naudotis savo duomenimis, kuriuos mes gavome naudodami slapukus. Jūs taip pat turite teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ir netikslius duomenis.

Slapukų tipai

Būtinieji slapukai: tai slapukai, kurie yra būtini svetainės veikimui, kad galėtumėte naudotis jos funkcijomis.

Funkciniai slapukai: tai slapukai, kurie nors ir nėra būtini svetainės veikimui, tačiau žymiai pagerina jos veikimą, kokybę ir svetainės lankytojų patirtį;

Analitiniai slapukai: tai slapukai, kurie naudojami svetainės lankytojų navigacijos metodų statistinei analizei parengti. Šių slapukų surinkti duomenys yra anoniminiai.

Tiksliniai arba reklaminiai slapukai – tai slapukai, kurie naudojami siekiant parodyti pasiūlymus ar kitą informacija, kuri galėtų Jus sudominti.

Pirmosios šalies slapukai

Pirmosios šalies slapukai, yra SEITCOR naudojami slapukai.

Trečiųjų šalių slapukai

Trečiųjų šalių slapukai, tai yra kiti, ne SEITCOR naudojami slapukai. Trečiųjų šalių slapukai, kurie gali būti išsaugoti jūsų kompiuteryje, telefone ar planšetiniame kompiuteryje, kai Jūs naršote mūsų svetainėje, yra „Google Analytics“ slapukai ir skirti svetainės stebėjimui. Šie slapukai renka informaciją apie tai, kaip jos lankytojai naudojasi svetaine. Mes naudojame šią informaciją svetainės naudojimo ataskaitoms rengti bei savo svetainei tobulinti. „Google Analytics“ slapukai renka anoniminę informaciją apie svetainės lankytojų skaičių, vietą, iš kurios buvo pasiekta ši svetainė, taip pat apie svetainės sritis, kurios lankėsi svetainės lankytojai. Šiuos slapukus nustato „Google Analytics“. Norėdami sužinoti daugiau informacijos, apsilankykite adresu: http://www.google.com/analytics.

Bet kokia informacija surinkta slapukų pagalba, saugoma iki tol, kol baigiasi slapukų galiojimo laikas. Ši informacija nėra naudojama jokiems kitiems tikslams, nei nurodyta šioje politikoje.

Norėdami sužinoti daugiau informacijos apie slapukus, kokie slapukai buvo nustatyti ir kaip juos valdyti ir ištrinti, apsilankykite adresu: www.allaboutcookies.org.

Norėdami atsisakyti „Google Analytics“ stebėjimo, apsilankykite šiuo adresu: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Kaip ilgai saugome Jūsų asmens duomenis

Jūsų asmens duomenis saugosime tik tol, kol jie bus aktualūs tikslui, kuriam jie buvo surinkti. Tikslesnė informacija apie asmens duomenų saugojimo laiką, bus pateikiama renkant asmens duomenis konkrečiais tikslais ir gavus Jūsų sutikimą.

Jūsų teisės

Jūs turite teisę, susipažinti su duomenimis, kuriuos mes tvarkome.

Jūs turite teisę reikalauti ištaisyti, papildyti, patikslinti neteisingus, neišsamius Jūsų asmens duomenis.

Jūs turite teisę, reikalauti sunaikinti asmens duomenis, jei jie tvarkomi neteisėtai arba kai jūs atšaukiate savo sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo arba neduodate tokio sutikimo kai jis yra būtinas.

Jūs turite teisę atšaukti Jūsų sutikimą tvarkyti asmens duomenis ir uždrausti juos naudoti tiesioginės rinkodaros tikslais.

Jūs turite teisę, pateikti skundą dėl netinkamo Jūsų asmens duomenų tvarkymo, asmens duomenų apsaugos institucijai.

Pateikdami bet kokį paklausimą, prašome susisiekti adresu: info@seitcor.com.

Perdavimas trečiajai šaliai

Informacija, kuri renkama Jums lankantis mūsų svetainėje, gali būti saugoma, apdorojama ir perduodama šalims, kuriose dirbame, tam, kad galėtume naudoti informaciją pagal mūsų privatumo politiką. Tačiau SEITCOR neperduos jūsų pateiktų asmens duomenų šalims, esančioms už Europos ekonominės erdvės (EEE) ribų, apie tai aiškiai Jūsų neinformavusi.

Trečiųjų šalių svetainės

Savo nuožiūra savo svetainėje galime skelbti ar siūlyti trečiųjų šalių produktus. Šios trečiųjų šalių svetainės turi savo, nepriklausomas privatumo taisykles. Todėl mes neprisiimame jokios atsakomybės už trečiųjų šalių svetainių turinį ir veiklą.

Šios privatumo politikos pakeitimai

SEITCOR pasilieka teisę bet kuriuo metu atnaujinti ar pakeisti šią privatumo politiką. Siekiant susipažinti su naujausia privatumo politikos versija, turėtumėte reguliariai apsilankyti mūsų svetainėje.

Kaip su mumis susisiekti

Jei turite klausimų dėl šios privatumo politikos, asmens duomenų tvarkymo, o taip pat jei norėtumėte su mumis susisiekti dėl savo asmens duomenų, prašome susisiekti:

El. paštas: info@seitcor.com

Savanorių pr. 22, LT-03116 Vilnius, Lietuva